TIRAMISU


Tiramisu servit in cupe Ingrediente: 6 oua, 500 g mascarpone, un pachet de piscoturi, cacao, un praf de sare, cafea si optional rom si fructe de padure, capsuni Mod de preparare: Se separa albusurilede galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Galbenusurile si zaharul se freaca bine cu mixerul. Se amesteca albusurile cu galbenusurile si cu mascarpone. Se prepara o cafea tare (echivalentul a 3 - 4 cescute e suficient). Se poate adauga in cafea siromul, dar exista riscul sa aveti un desert cu gust de cofetarie (unde stim prea bine ca toate preparatele sunt imbalsamate cu diverse esente si prafuri). Se inmoaie piscoturile in cafea (nu se lasa mult, se introduc si se scot rapid). Se aseaza in cupe si peste se toarna compozitia cu mascarpone si oua. Deasupra se presara cacao si se lasa la frigider cateva ore bune (peste noapte). La sevire, se pot pune deasupra fructe de padure proaspete (mure, afine, fragute) sau capsuni. Sau, se pot pune chiar in compozitie. Daca aveti doar ...
[ sursa: feelgood.ro ]
« inapoi la stiri
CityMaps® este marca inregistrata. © 2005 - 2018 HostVision Srl Toate drepturile rezervate.
· jobtalk.ro · moneyblog.ro HostVision Mancare Timisoara
Horoscop
Vedete Capricorn
Rocca Rocca
08 Jan 1980
Kate Moss Kate Moss
16 Jan 1974

SiteMap
HostVision ABC Domenii