Horoscop Zilnic Horoscop Zilnic Varsator!

Horoscop-ul zilnic: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator si pesti.


Varsator

Horoscop Zodia Varsator!

Zodia Varsator (20 Ianuarie - 18 Februarie)
planeta: Saturn si Uranus
semn: aer

horoscop varsator, predictia pentru azi 21 Jul 2018
De dimineata, s-ar putea sa decideti amanarea unei calatorii in interes personal, din motive independente de dumneavoastra. Tot raul spre bine, oricum aveti un prgram foarte incarcat. Puteti sa va bazati pe intuitie, dar tineti cont si de sfaturile unui prieten apropiat!

Profil Varsator
Semn de aer, fix, stabilitate, masculin, extrovertit, dominat de planetele Saturn si Uranus, planete care sporesc inventivitatea, dorinta de schimbare si noutate, spiritul amical, originalitatea, imaginatia creatoare, spiritul stiintific, nonconformismul, modernitatea, libertatea, dar si idealismul, utopia, anarhismul, spiritul de revolta, dezordinea, egoismul.

Aspectul fizic: statura mijlocie sau inalta, corp bine proportionat, figura prelungita cu ten foarte curat si cu ochii si parul de un negru frumos. Poate fi uneori foarte atragator.

Varsatorul este tipul omului liber, modern, care nu accepta nici o constrangere, a avangardistului, a celui cu un pas inaintea tuturora, cu o scanteie mai altfel decat semenii sai. Nativul din zodia Varsatorului este cel mai nonconformist din tot Zodiacul. Este original, neconventional si destul de aerian, boem. Iubeste independenta, libertatea fizica si psihica. Uneori, cel nascut in zodia Varsatorului poate fi un adevarat vizionar. Ii plac lucrurile deosebite, misterioase, fiind atras de stiintele oculte, astrologie, dar si de tot ce inseamna tehnologie de varf.

Pentru fiecare reprezentant al acestei zodii conteaza foarte mult libertatea sa, atat fizica, cat mai ales spirituala. Aceasta este, poate, latura lor cea mai pregnanta, mai ales in relatiile sociale, unde nu suporta constrangerile absurde, dar acest lucru nu inseamna ca nu isi asuma responsabilitati.

Ostil pedanteriei, lucrurilor si conceptiile comune, nutreste un interes deosebit asupra lucrurilor iesite din comun, neconventionale, originale, paranormale sau excentrice. Considera ca unul din obiectivele vietii sale este descoperirea adevaratelor calitati si capacitati ale indivizilor, care sa le poata asigura situarea corecta in societate.

Dragoste Varsator
Varsatorul trebuie lasat intr-ale lui, acceptat asa cum este. Daca nu il critici si nu incerci sa-l schimbi, va aprecia acest lucru. Il cuceresti cu o conversatie pe teme avangardiste si printr-o atitudine deschisa. Nu are inclinatii gospodaresti, dar pretinde acest lucru de la partener. Il incita ciudateniile, asa ca, daca ai, nu le ascunde. Uimeste-l, dar nu-l lasa sa te domine in permanenta.

Barbatul Varsator nu este nici pasional, nici gelos. Este tipul de barbat care acorda o mare libertate partenerei, dar care pretinde acelasi tratament. Barbatul Varsator prefera partenerele care ii impartasesc ideile despre viata si care stiu sa ii fie alaturi in activitatile pe care le desfasoara.

Femeia Varsator are o fantezie ardenta si isi imagineaza partenerul asa cum ar dori ea sa fie. Adesea, se leaga de un partener cu care o uneste o lunga prietenie sau amicitie. Intre femeia Varsator si partenerul ei poate fi o intelegere perfecta, aproape telepatica.Caracter Varsator
CE LE PLACE :
- Ii palce modul de viata modern.
- Ii place sa se gandeasca la trecut.
- Ii place sa aiba prietenii alaturi.
- Adora distractiile.
- Le place tot ce este frumos.
- Le place sa dea sfaturi.
- Le place sa isi asume riscuri.

CE NU LE PLACE :
- Nu le place sa fie dominati.
- Nu le place rutina.
- Nu le place sa se simta constransi.

Independent si activ, el simte permanent nevoia de a face ceva util, ingenios si e nascut sa fie inventator. Tot ce face e usor manevrabil si foarte util. Nativul este idealist, avangardist in tot ce intreprinde, morala lui fiind rigida si puritana. Varsatorul este exemplar in ceea ce priveste perseverenta si se va orienta cu frenezie spre activiati creatoare, valorificandu-si ideile, deseori geniale sau umanitare, avand la baza un puternic spirit de devotiune si respectul profund pentru libertatea semenului sau.

Este simbolul fraternitatii si egalitatii dintre oameni, a cunoasterii lumii, a extinderii perspectivelor. Cauta adevarul prin cunoastere cat mai larga. Are principii puternice si un dezvoltat simt al altruismului, este un intelectual din fire si un neconventional prin definitie, cautand o permanenta legatura cu lumea.

Nu cedeaza cu usurinta, lupta cu indarjire si poate fi caracterizat drept incapatanat. Eventualul esec al proiectelor pe care le concepe sau le deruleaza nu il vor afecta psihic, pentru ca v-a invata sa le priveasca cu detasare. Este sensibil, sentimental si emotiv. Pretuieste in mod special libertatea de exprimare si manifestare, atat personala cat si colectiva. Este imprevizibil pentru ca desi este un pacifist convins, se poate comporta brutal cu persoanele care nu-i impartasesc ideile sau metodele de lucru.

Cum orice medalie isi are si reversul sau, Varsatorul pot deveni violent si agresiv in anumite imprejurari nefavorabile si atunci tenacitatea il face adversar de temut.


piatra: granatul, ametistul
metal: uraniul
culoare: albastru, verde
cifra: 4 ; 8
verb: a sti
zi: miercuri
corp: gambele, picioarele
in alte limbi: Aquarius, Verseau, Acuario


CityMaps® este marca inregistrata. © 2005 - 2018 HostVision Srl Toate drepturile rezervate.
· jobtalk.ro · moneyblog.ro HostVision Mancare Timisoara
Horoscop
Vedete Rac
Shane Filan Shane Filan
05 Jul 1979
Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger
29 Jun 1978

SiteMap
HostVision ABC Domenii