Horoscop Zilnic Horoscop Zilnic Scorpion!

Horoscop-ul zilnic: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator si pesti.


Scorpion

Horoscop Zodia Scorpion!

Zodia Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)
planeta: Marte si Pluto
semn: apa

horoscop scorpion, predictia pentru azi 21 Jul 2018
De dimineata, s-ar putea sa decideti amanarea unei calatorii in interes personal, din motive independente de dumneavoastra. Tot raul spre bine, oricum aveti un prgram foarte incarcat. Puteti sa va bazati pe intuitie, dar tineti cont si de sfaturile unui prieten apropiat!

Profil Scorpion
Semn de apa, fix, stabilitate, feminin, introvertit, dominat de planetele Marte si Pluto, planete care dau energia fizica, agresivitatea, curajul, indrazneala si vitalitate, dar si imprudenta, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenta, nervozitatea, spiritul razbunator.

Aspectul fizic: statura mijlocie, figura de culoare in general inchisa, par bogat, adesea negru, ochi caprui - negri, picioare lungi.

Puternic din fire, Scorpionul nu se lasa usor infrant, avand un profund simt al apararii atunci cand se afla in incurcatura. Desi atrasi de personalitatea lui, cei din jur reusesc cu greu sa il inteleaga, pentru ca e imposibil sa afle ce gandeste si simte cu adevarat. Arata tuturor o imagine de om sigur pe sine, increzator, puternic, controlat si calm, desi in interiorul sau se da o lupta acerba. Scorpionul este sensibil si emotional, dar unele emotiile sunt puternic tinute sub control, incat nu ar putea fi observate nici de catre cei foarte apropiati Scorpionului.

Este foarte energic in sensul preocuparilor sale, chiar daca uneori pare foarte linistit si pasiv; aceasta aparenta se produce deorece se invaluie constant in mister si nu isi destainuie in nici o imprejurare aspiratiile, urmand astfel singura cale, care in opinia sa ii va permite sa castige. Dealtfel, aceasta discretie o manifesta in toate afacerile sale, sentimentale sau materiale si chiar daca uneori devine foarte vorbaret, nu veti afla mare lucru din arhiva sa secreta.


Dragoste Scorpion
Cuvintele-cheie sunt senzualitate si mister. O vestimentatie sexy, care sa-ti puna in valoare atuurile fizice, un parfum de calitate, o conversatie pe teme neconventionale sunt ceea ce iti trebuie ca sa starnesti interesul unui Scorpion. Nu-i da prea multe detalii despre viata ta si ofera-i, din cand in cand, usoare motive de gelozie. Nimic grav, pentru ca nu iarta tradarile, doar un reminder ca e in posesia unei comori dorite de multi.

In dragoste, barbatul Scorpion este posesiv si extrem de gelos, chiar daca orgoliul il impiedica sa o arate. Pretinde sa fie mereu in centrul atentiei partenerei si nu suporta sa fie neglijat. De obicei, barbatul Scorpion prefera partenerele puternice, dar daca intalneste o fiinta sensibila este capabil sa-si adapteze caracterul pentru a o cuceri.

Unii spun ca femeia Scorpion iubeste cu organele sexuale. Dar nu este deloc asa. Atunci cand intalneste un patener de care se indragosteste, devine foarte tandra si romantica. Femeia Scorpion tine foarte mult la copiii sai, uneori avand chiar tendinta sa-si neglijeze sotul pentru ei.Caracter Scorpion
CE LE PLACE :
- Le place adevarul.
- Le place sa traiasca in stil mare.
- Le place sa inceapa noi proiecte.

CE NU LE PLACE :
- Nu suporta sa depinda de nimeni.
- Nu le plac schimbarile.
- Nu suporta jumatatile de masura.

Nativul din zodia Scorpionului este voluntar, tenace, combativ si pasional. Uneori pare ca se lupta cu toata lumea. Cand isi fixeaza un scop, nativul din zodia Scorpionului va cauta sa-l atinga cu orice pret. Dispune de o foarte mare energie si o imensa putere de munca. De obicei, nu suporta discutiile lungi si prefera sa actioneze.

Trasaturile ce-l caracterizeaza cel mai bine sunt: dinamismul, dorinta de a invinge si mai ales spiritul de independenta si de posesiune. Nu suporta sa depinda de nimeni si in nici un caz de persoane pe care nu le agreeaza.

In ciuda aparentelor de persoana dura, emotiile sunt totusi latura sa forte si reuseste sa si-o controleze cu mare grija. Toate sentimentele pot fi mult mai intense la Scorpion: si dragostea si ura, si gelozia si loialitatea. Totusi cand emotiile Scorpionului explodeaza, ele pot fi periculoase, adeseori negative, precum razbunarea sau sarcasmul. Este o fire susceptibila si sceptica, sarcastica si aspra uneori. La el nu exista sentimente de mijloc, neutre: totul e alb sau negru. Datorita spiritului sau ascutit, poate eticheta dintr-o privire caracterul unui om. Intotdeauna obtine ceea ce vrea, cand vrea.
piatra: topazul
metal: fierul
culoare: rosu inchis
cifra: 3 ; 5
verb: a dori
zi: marti
corp: organele genitale, coapsele
in alte limbi: Scorpio, Scorpion, Skorpion


CityMaps® este marca inregistrata. © 2005 - 2018 HostVision Srl Toate drepturile rezervate.
· jobtalk.ro · moneyblog.ro HostVision Mancare Timisoara
Horoscop
Vedete Rac
Florin Piersic Jr. Florin Piersic Jr.
18 Jul 1968
Diane Kruger Diane Kruger
15 Jul 1976

SiteMap
HostVision ABC Domenii