Horoscop Zilnic Horoscop Zilnic Pesti!

Horoscop-ul zilnic: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator si pesti.


Pesti

Horoscop Zodia Pesti!

Zodia Pesti (19 Februarie - 20 Martie)
planeta: Jupiter si Neptun
semn: apa

horoscop pesti, predictia pentru azi 21 Jul 2018
De dimineata, s-ar putea sa decideti amanarea unei calatorii in interes personal, din motive independente de dumneavoastra. Tot raul spre bine, oricum aveti un prgram foarte incarcat. Puteti sa va bazati pe intuitie, dar tineti cont si de sfaturile unui prieten apropiat!

Profil Pesti
Semn de apa, mutabil, feminin, introvertit, dominat de planetele Jupiter si Neptun, planete care sporesc imaginatia, intuitia, simtul premonitiei, sensibilitatea, receptivitatea, dar si naivitatea, influentabilitatea, nehotararea, obsesiile, lipsa de simt practic, maniile, depresiile, idealismul.

Apercut fizic: statura mijlocie, constitutie slaba si bolnavicioasa, fata larga, ten palid si mat, par castaniu , ochi cenusii, privire rece, somnoroasa.

Este un semn dual, ceea ce confera nativului practic doua vieti: una publica si alta secreta, intima, pe care o imparte numai cu cei apropiati. Uneori, cunoscutii unui nativ din zodia Pestilor au pareri total opuse despre el, datorita capacitatii acestuia de a vorbi fiecaruia pe limba lui, de a se adapta la felul de a fi al fiecaruia. Este, de obicei, milos si plin de compasiune fata de cei in suferinta. Uneori, cei din jur au tendinta sa profite de acest lucru.

Sunt inconsecventi pentru ca se poate sa-si doreasca ceva si sa actioneze contrar acestui deziderat, asa ca nici ei nu vor putea sa-si defineasca si sa-si inteleaga propriul comportament. Pare blajin si domol, insa este istovit de contraste si incertitudini. Caracterul nativului este unul complex si contradictoriu, avand permanent o atitudine sovaitoare. Sensibilitatea este alimentata si de faptul ca este un semn de apa, asa ca pune accentul pe factorul emotional mai mult decat pe cel mobil sau pe abordarea realista a lumii. Nativul din Pesti este un umanist si va fi foarte receptiv la nevoile si dorintele altora, de multe ori ajungand in situatia de a uita propriile necesitati si prioritati sau de nu a mai avea energie pentru atingerea propriilor idealuri.
Dragoste Pesti
Orice-ai face, ai grija sa nu-i ranesti sensibilitatea. Trebuie sa te arati cald(a) si deschis(a) si sa-l asculti mereu cu atentie. Ii plac muzica, dansul si marea. Discutati despre arta, literatura, fenomene supranaturale, animale. Prefera persoanele cu picioarele pe pamant, care sa-i ofere un sentiment de siguranta. Va primi cu placere cadouri legate de viata marina, carti despre astrologie si ocultism, biografii.

Barbatul Pesti are un farmec innascut, chiar daca nu totdeauna evident la prima vedere. De obicei, barbatului Pesti ii plac femeile cu caracter puternic, tandre, protectoare, materne.

Femeia Pesti este o visatoare si isi imagineaza o familie alaturi de un barbat tandru si intelegator, care sa o protejeze. De obicei este o mama grijulie, foarte intelegatoare cu copiii, carora le permite multe. In functie de anumite aspecte disonante in astrograma natala, femeia Pesti poate avea inclinatii spre o senzualitate excesiva, la fel ca si barbatul Pesti.Caracter Pesti
CE LE PLACE :
- Le plac oamenii celebri si influenti.
- Le place sa faca cadouri.
- Adora sa faca tuturor pe plac.
- Sunt atrasi de confort si liniste.
- Le place sa isi asume riscuri.

CE NU LE PLACE :
- Nu le place sa traiasca singuri.
- Nu le place lumea galagiaosa si conflictele.
- Nu le plac problemele financiare.
- Urasc sa isi accepte greselile.
- Nu suporta sa fie jignit sau sa jigneasa pe ceilalti.
- Nu le place sa ia decizii importante.

Nativul din zodia Pestilor este plin de contraste, generos, inimos si plin de compasiune. Este un diplomat innascut, poate si datorita lipsei de fermitate si duritate.

Cel nascut in Pesti este prea sensibil la influentele si nevoile celorlalti, incat ar fi capabil de adevarate sacrificii pentru cei care ii cer ajutorul, exagerand chiar in aceasta privinta. Este omul care e capabil sa se dedice o viata binelui altuia fara sa il intereseze propria bunastare. Compasiunea sau afectiunea pentru ceilalti este fara limite la Pesti. Are o fire foarte schimbatoare, cu toane si capricii, cu mari modificari de dispozitii de la o clipa la alta, de aceea nu se poate baza nimeni pe el. Nu e in stare sa spuna adevarul crud in fata, ci o face cu multa discretie si subtilitate, disimulandu-se in spatele multiplelor masti sau personalitpati pe care le poate dezvolta.

Introspectiv, romantic si afectiv are inclinatia de a se refugia in lumea lui ireala. Isi cunoaste scopurile si prioritatile insa de cele mai multe ori fie si le va amana, fie nu va depune un randament sporit pentru ca pleaca de la premiza ca sunt prea dificil de infaptuit. Este delicat si emotiv si se poate simti nefericit daca ceilalti il vor ironiza pe aceasta tema.


piatra: rubinul
metal: paladiul
culoare: galben, portocaliu
cifra: 5 ; 9
verb: a crede
zi: duminica
corp: picioarele
in alte limbi: Pisces, Poisson, Piscis


CityMaps® este marca inregistrata. © 2005 - 2018 HostVision Srl Toate drepturile rezervate.
· jobtalk.ro · moneyblog.ro HostVision Mancare Timisoara
Horoscop
Vedete Rac
Chris O Donnell Chris O Donnell
26 Jun 1970
Ashley Scott Ashley Scott
13 Jul 1977

SiteMap
HostVision ABC Domenii