Horoscop Zilnic Horoscop Zilnic Fecioara!

Horoscop-ul zilnic: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator si pesti.


Fecioara

Horoscop Zodia Fecioara!

Zodia Fecioara (23 August - 22 Septembrie)
planeta: Mercur
semn: pamant

horoscop fecioara, predictia pentru azi 21 Jul 2018
De dimineata, s-ar putea sa decideti amanarea unei calatorii in interes personal, din motive independente de dumneavoastra. Tot raul spre bine, oricum aveti un prgram foarte incarcat. Puteti sa va bazati pe intuitie, dar tineti cont si de sfaturile unui prieten apropiat!

Profil Fecioara
Semn de pamant, mutabil, feminin, introvertit, dominat de planeta Mercur, planeta care sporeste spiritul comunicativ, inteligenta, elocventa, talentul oratoric, diplomatia, ingeniozitatea, abilitatea, dar si siretenia, instabilitatea, superficialitatea, tendinta spre inselatorie.

Aspectul fizic: statura in general mica, adesea subtire, fata rotunda, ten usor inchis, par negru, ochi de culoare inchisa.

Fecioara este o fire deosebit de analitica luand in consideratie toate solutiile unei probleme oprindu-se de regula la cele mai practice si mai realiste. Gandirea sa este clara, precisa, rece si nu se simte bine atunci cand isi pierde aceste calitati. Totul este prevazut dinainte, aranjat la locul sau, iar ceea ce este spontan, imprevizibil si neasteptat il sperie si il dezechilibreaza. II plac regulile clare si precise si nu debordeaza de fantezie. Nu agreeaza incertitudinea si extravaganta si in general tot ceea ce iese din standardele obisnuite.

Nativul acestui semn are un caracter profund moral, e onest si impune celorlalti prin tinuta sa. Bland sau sever, el le cere celorlalti respectarea acelorasi reguli pe care le urmeaza si el. Nu este un tip care isi ia riscuri si isi cunoaste limitele, granite ce crede ca le corespund tuturor celorlalti si de aceea se asteapta de la ei sa actioneze in consecinta.


Dragoste Fecioara
Cu o Fecioara nu trebuie niciodata sa bati campii. E important sa te exprimi clar, riguros, dar nu sec. Apreciaza curajul si spontaneitatea si detesta exagerarile, teribilismele. Nu prea are simtul umorului si trebuie sa ai grija cu glumele, sa nu fie interpretate gresit. Nu pune mare pret pe cadouri, prefera iesirile si calatoriile care sa-i furnizeze amintiri placute.

Barbatul Fecioara prefera femeile echilibrate si constante, langa care poate trai in tihna. Nu este barbatul marilor pasiuni, dar stie sa iubeasca sincer si profund. Pentru ca il preocupa mult cariera si castigurile materiale, barbatul Fecioara are tendinta sa isi cam neglijeze partenera, chiar daca o iubeste cu adevarat.

Ca si barbatul Fecioara, femeia Fecioara nu va avea mari pasiuni. Partenerul pe care il alege, ii va deveni sot, intr-o uniune sincera si durabila. De obicei, femeia Fecioara este o persoana ordonata si pretinde din partea partenerului acelasi lucru. Este o fiinta idealista si doreste un barbat perfect, curat, fara vicii.
Caracter Fecioara
CE LE PLACE :
- Ii place natura si studiul.
- Apreciaza viata simpla.
- Ii place ordinea.
- Apreciaza mancarea sanatoasa.
- Le place sa critice.

CE NU LEA PLACE :
- Nu le plac exagerarile.
- Nu le place viata agitata.
- Nu le plac aventurile.

Nativul din zodia Fecioarei este lucid, logic, rational. Ii place sa analizeze situatiile si persoanele pe care le intalneste. Este saritor si ii ajuta pe cei apropiati la nevoie.

In general, cel nascut in zodia Fecioarei este timid si cu greu se poate impune in fata persoanelor mai temperamentale sau mai energice. De aceea, mizeaza pe diferite tertipuri si cauta sa se faca remarcat prin inteligenta si cunostinte.

In situatii dificile, nativul din zodia Fecioarei devine nervos si cicalitor, in special cu persoanele cu care isi poate permite.

Este amabil, serviabil, supus, responsabil, dar exigent in munca, fara a reusi vreodata sa se ridice mai sus decat pozitia de simplu subaltern. Se mandreste cu realizarile sale si este un muncitor hotarat, credincios slujbei sale. Poate atinge succesul in domenii administrative sau orice alt domeniu in care trebuie sa lucreze in slujba altora (functionar public, comert, medicina), dar si in domenii legate de agricultura, animale, plante, alimentatie, chimie, farmacie, igiena, munca de precizie, calcul si analiza, artizanat. Din punctul de vedere al sanatatii, nu se bucura de o vitalitate prea solida, desi are o sanatate buna in general, dar uneori un simptom cat de mic poate duce la ipohondrie numai datorita grijii sale exagerate pentru propriul organism. Dovedeste mare interes pentru tot ceea ce are legatura cu sanatatea, terapii si diete, deci medicina - chiar si la nivel empiric - poate fi un capitol care ii starneste mereu interesul, ori pentru a aplica ceea ce afla asupra propriei persoane, ori pentru ai ajuta pe altii.

piatra: sardonixul
metal: mercurul
culoare: gri
cifra: 4 ; 8
verb: a analiza
zi: miercuri
corp: abdomenul
in alte limbi: Virgo, Vierge, Jungfrau


CityMaps® este marca inregistrata. © 2005 - 2018 HostVision Srl Toate drepturile rezervate.
· jobtalk.ro · moneyblog.ro HostVision Mancare Timisoara
Horoscop
Vedete Rac
Monty Montgomery Monty Montgomery
04 Jul 1963
Diane Kruger Diane Kruger
15 Jul 1976

SiteMap
HostVision ABC Domenii