Horoscop Zilnic Horoscop Zilnic Capricorn!

Horoscop-ul zilnic: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator si pesti.


Capricorn

Horoscop Zodia Capricorn!

Zodia Capricorn (22 Decembrie - 19 Ianuarie)
planeta: Saturn
semn: pamant

horoscop capricorn, predictia pentru azi 21 Jul 2018
De dimineata, s-ar putea sa decideti amanarea unei calatorii in interes personal, din motive independente de dumneavoastra. Tot raul spre bine, oricum aveti un prgram foarte incarcat. Puteti sa va bazati pe intuitie, dar tineti cont si de sfaturile unui prieten apropiat!

Profil Capricorn

Semn de pamant, cardinal, spirit intrteprinzator, feminin, introvertit, dominat de planeta Saturn, planeta care sporeste spiritul practic, dorinta de securitate pe toate planurile, diplomatia, seriozitatea, tenacitatea si perseverenta, dar si pesimismul, incapatanarea.


Aspectul fizic: statura mijlocie, foarte rar inalta, mult mai adesea marunta; figura prelunga, ten inchis, mat, ochi mici si privire patrunzatoare, nas ascutit, par negru, galbui sau roscat.

Nativul in Capricorn este un om care se va face cu siguranta remarcat intr-un anumit domeniu al vietii sale. Este o persoana motivata sa atinga o anumita pozitie in plan social, cat mai sus posibil, si are toate sansele sa se ridice ca sa se auda de el intr-o zi la nivel mai larg. Poate atinge idealuri profesionale inalte sau functii importante. Are un profund simt al datoriei si este foarte constiincios, putand fi dat ca exemplu pentru ceea ce inseamna un lucru bine facut. Miscarile dezordonate, impulsive, imprudente si negandite il irita foarte mult, caci ii submineaza eforturile de promavare a unor metode de lucru eficiente si rapide. Trei sunt atuurile sale in activitatea pe care o sustine: organizarea, disciplina si tenacitatea. Cu ajutorul lor este in stare sa urmareasca un obiectiv pana la infinit, daca este cazul, si sa-si epuizeze in acest mod adversarul. Lucreaza excelent pentru aceasta caci e pozitiv in convingerile sale asupra necesitatii muncii pe care o presteaza. Nu se va arunca niciodata orbeste intr-o afacere ci va masura de zece ori ca sa taie o data.

Harnicia si pasiunea pentru munca il fac redutabil in incercarile de escaladare a treptelor sociale si profesionale. Respectul pe care il impune prin felul sau de a fi, prin modul in care isi intelege sarcinile si prin rolul pe care il are in colectiv se transforma adesea intr-un prestigiu greu de egalat. Fata de familie este foarte grijuliu si copiii sai se vor bucura de toata atentia si de conditiile pe care el le socoteste necesare sa le puna la dispozitie.

Dragoste Capricorn
Capricornul nu e foarte sociabil si prefera sa discute subiecte serioase. Ar fi bine sa-l asculti cu atentie si admiratie, sa-l faci sa se simta ca un profesor la catedra. Apreciaza o masa buna si un cuvant cald. Cadourile trebuie sa fie practice si de valoare. E important sa simta ca ii acorzi incredere, ca pui baza pe el. Sub aparenta rece, e un partener pasional si stabil, capabil de sacrificii pentru dragoste.

Barbatul Capricorn iubeste libertatea si solitudinea, motiv pentru care in general se casatoreste tarziu. Atunci cand se casatoreste, o face numai dintr-o dragoste profunda si puternica. Barbatul Capricorn nu va renunta la independenta din capriciu sau din oportunism. O va face numai cand va fi convins ca exista dragoste si intelegere reciproca.

Si femeia din zodia Capricornului are tendinta sa se casatoreasca tarziu. Atunci cand isi alege un partener, este foarte loiala si pretinde acelasi lucru din partea sotului. Femeia Capricorn stie sa isi educe copiii, insuflandu-le dragostea de libertate si principiile dupa care ea insasi se ghideaza in viata.Caracter Capricorn
CE LE PLACE :
- Ii place sa fie respectat si sa aiba recunoastere.
- Ii place sa conduca afaceri.
- Este adeptul luxului.
- Ii place studiul aprofundat.
- Ii plac oamenii celebrii.
- Le place sa fie admirati.
- Ii plac activitatile fizice.
- Ii place singuratatea.
- Ii place tot ce este romantic si poetic

CE NU LE PLACE :
- Nu le plac glumele facute pe seama lor.
- Nu suporta frivolitatile.
- Nu le place riscul.
- Nu ii place sa fie contrazis.
- Nu suporta minciuna.
- Nu ii plac anturajele.

Mandru, sensibil, rabdator, usor timid, devine foarte incisiv cand reuseste sa-si impuna un bun autocontrol al emotiilor. Capricornul este foarte onest, curajos, perseverent si cu un simt profund al datoriei. Are o mare capacitate de organizare si conducere, motiv pentru care vom constata ca numerosi manageri sunt puternic influentati de zodia Capricornului .

Cel nascut in zodia Capricornului este o persoana de incredere, pe care cei din jur se pot baza intotdeauna. In general, nativul Capricorn nu este foarte sociabil, ci mai degraba timid si retras. Are o mare putere de concentrare. Ii plac lucrurile bine facute si nu suporta superficialitatea si lipsa de seriozitate. Capricornul este genul de om care "tace si face", retras, timid, cu obiective clare si cu o tenacitate deosebita in a le urmari si in a le atinge. Este foarte rezistent la drum lung si greu.

piatra: onixul
metal: plumbul
culoare: verde inchis, negru
cifra: 1 ; 3
verb: a folosi, a organiza
zi: sambata
corp: genunchii, abdomenul, spatele
in alte limbi: Capricorn, Capricorne, Capricornio


CityMaps® este marca inregistrata. © 2005 - 2018 HostVision Srl Toate drepturile rezervate.
· jobtalk.ro · moneyblog.ro HostVision Mancare Timisoara
Horoscop
Vedete Rac
RZA RZA
05 Jul 1969
Claire Forlani Claire Forlani
01 Jul 1972

SiteMap
HostVision ABC Domenii