Horoscop Zilnic Horoscop Zilnic Balanta!

Horoscop-ul zilnic: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator si pesti.


Balanta

Horoscop Zodia Balanta!

Zodia Balanta (23 Septembrie - 22 Octombrie)
planeta: Venus
semn: aer

horoscop balanta, predictia pentru azi 21 Jul 2018
De dimineata, s-ar putea sa decideti amanarea unei calatorii in interes personal, din motive independente de dumneavoastra. Tot raul spre bine, oricum aveti un prgram foarte incarcat. Puteti sa va bazati pe intuitie, dar tineti cont si de sfaturile unui prieten apropiat!

Profil Balanta
Semn de aer cardinal, spirit intreprinzator, masculin, extrovertit, dominat de planeta Venus, planeta care sporeste talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atractia fizica, dar si gelozia, superficialitatea, nepasarea, imoralitatea uneori.

Aspectul fizic: statura medie sau inalta, corp bine alcatuit, figura rotunda, par fin, brun, adesea negru; ochi negri foarte vioi, extremitatea posterioara foarte rotunjita (aspect evident indeosebi la femeile acestui semn).

Personalitatea individului este foarte deschisa spre lume, publicul, societatea, lumea larga fiind cel mai important domeniu al preocuparilor sale. Viata sa este complet dependenta de ceilalti si s-ar putea spune ca nu are o individualitate foarte puternica, asteptand in permanenta sprijinul si aprobarea celorlalti. In casatorie depinde de partener, in afaceri depinde de asociati si asa mai departe. Individul are mare nevoie sa fie in compania celorlalti si sa fie de ajutor. Numai societatea si viata sociala il fac sa se simta implinit. Poate deveni o persoana populara in mediul sau social sau poate avea parte de o casatorie (sau o afacere) aducatoare de stralucire si optimism. Stie sa asculte omul din fata sa, de aceea ar putea avea succes in domenii legate de lucru cu publicul. Poate face cariera in lumea publicitatii sau a comertului. Poate fi un bun arbitru in situatii conflictuale, de aceea ar avea succes in domenii juridice. Artele sunt de asemenea un domeniu favorit, de aceea ar putea avea interese deosebite pentru dans, viata mondena, arte frumoase.

Are de invatat inca lectia cooperarii cu ceilalti, fiind inca un capitol deficitar, fara a mai incerca sa-si impuna in permanenta parerile. Chiar daca nu ii convine ceva, arata un zambet pe figura de parca totul ar fi perfect. Poate avea succes in domenii precum politica, justitia, relatiile publice, diplomatia, unde isi poate folosi din plin inteligenta, abilitatile analitice si spiritul justitiar. Poate fi de asemenea atras de domenii artistice, de tot ce e legat de lux, placeri, petreceri, mondenitati, culoare, moda, frumusete, muzica, dans. In cuplu, are marele talent de a face compromisuri, de aceea poate fi un partener de viata foarte tolerant. Ii place sa iubeasca si sa fie iubit, astfel incat casatoria este unul din scopurile de baza ale unei Balante. E putin lenes, dar numai din nevoia sa de liniste si armonie.

Dragoste Balanta
Conversatia e foarte importanta pentru Balanta, ca pentru toate semnele de aer. Daca ai spirit polemic, cu atat mai bine, dar ai grija sa nu fii vulgar(a), sau ostil(a). Ii plac lucrurile fine si rare, asa ca ar fi bine sa te straduiesti sa-i oferi din cand in cand o masa la un restaurant scump, sau un cadou elegant, de fitze.

Barbatul Balanta poate simti cele mai mari pasiuni, dar se poate multumi si cu o dragoste obisnuita, dar pe care o va idealiza. Barbatului Balanta ii plac partenerele cochete, elegante si lipsite de vulgaritate. Pentru ca relatia sa dureze, intre barbatul Balanta si partenera lui trebuie sa existe o scanteie, o intelegere totala, altfel totul se va destrama.

Femeia Balanta este o visatoare incorigibila, care chiar dupa mai multe deceptii spera inca la marea dragoste. Daca nu o intalneste, o va inventa si isi va transforma partenerul obisnuit intr-un Fat Frumos. Femeia Balanta este cocheta si vanitoasa si ii place foarte mult sa fie curtata.Caracter Balanta
CE LE PLACE :
- Ii place si apreciaza arta.
- Admira lucrurile fine.
- Ii plac linistea si armonia.
- Le place luxul.
- Le place sa fie in centrul atentiei.
- Le plac foarte mult laudele.
- Le place lucrul in echipa.

CE NU LE PLACE :
- Nu le plac afacerile.
- Nu le place nedreptatea.
- Nu suporta ostilitatile.

Balanta simbolizeaza masura, armonia si instabilitatea, echilibrul, justetea. Nativul este gentil, amabil, sociabil si are un talent innascut in a modera situatii conflictuale. Nu suporta tonurile ridicate, certurile, tot ceea ce implica tensiune psihica si va cauta intotdeauna sa aplaneze cu tact astfel de imprejurari discordante cu temperamentul sau.

Poate media cu succes conflicte sau neintelegeri, gasind intotdeauna cheia unei reconcileri intre doua parti adverse. Nu este atras de ceea ce ii seamana, ci mai ales de ceea ce i se pare opus sau complemetar lui.

Este foarte activ din punct de vedere emotional, traind din plin fiecare clipa. Este foarte pasional si exuberant din punct de vadere erotic. Desi nu este un partener usor de tolerat, se simte implinit doar atunci cand se daruieste trup si suflet intr-o relatie sentimentala. Cand este indragostit, nativul devine cochet, foarte romantic si dinamic. Traieste totul la intensitatea maxima, iar daca avansurile lui sunt respinse sau ignorate, dragostea de pana atunci oarba se poate transforma in ura.


Iubeste confortul si are multiple inclinatii artistice, in orice mediu. Prefera intotdeauna sa-si decoreze locuinta singur si sa se inconjoare cu obiecte frumoase sau cu opere de arta, cu inteligenta, eleganta si gratie.

O trasatura care il caracterizeaza intr-o mai mare masura decat toate celelalte este faptul de a fi deschis fata de toata lumea, arta disimularii fiindu-i complet necunoscuta. Este calm, discret si nu se impaca cu nici un fel de extravaganta.
piatra: chrysolitul
metal: cuprul
culoare: albastru pastel
cifra: 6 ; 9
verb: a oscila
zi: vineri
corp: fesele, spatele
in alte limbi: Libra, Balance, Waage


CityMaps® este marca inregistrata. © 2005 - 2018 HostVision Srl Toate drepturile rezervate.
· jobtalk.ro · moneyblog.ro HostVision Mancare Timisoara
Horoscop
Vedete Rac
Paul Verhoeven Paul Verhoeven
19 Jul 1938
Claire Forlani Claire Forlani
01 Jul 1972

SiteMap
HostVision ABC Domenii